/

 
offerte

Schoonmaken; maatschappelijk en milieubewust.

 

 

Velu Schoonmaak probeert vanuit een heldere, toekomst gerichte visie, haar diensten op een maatschappelijk betrokken en milieubewuste manier aan te bieden, zonder uit te zijn op korte termijn winstbejag. Wat houdt dit concreet in?  

 

VELU SCHOONMAAK is partner van MVO Nederland!

 

  • Een deel van onze medewerkers komt uit een (gedeeltelijke) WIA, WAZ of WAJONG situatie.
  • Dit houd in dat zij soms fysiek beperkt zijn. Door extra aandacht en begeleiding en door het gebruik van fysiek minder belastende methoden (ergonomisch verantwoord), kunnen zij een volwaardige en  belangrijke rol spelen in ons bedrijf.  Op deze manier proberen wij mensen met een wat grotere afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag te helpen, in een team waar tijd en middelen aanwezig zijn  voor extra begeleiding.
  • Hiermee borgen wij ook de opleverkwaliteit die onze klanten gewend zijn van Velu Schoonmaak.
  • Samen zorgen wij voor een stabiel groeiende, gezonde en betrokken schoonmaakonderneming met realistische lange termijn doelstellingen!

Onze medewerkers werken volledig volgen de microvezel-methodiek. Hierdoor wordt het gebruik van water en schoonmaakmiddelen met meer dan 80% beperkt.

 

  •  Even een saai maar veelzeggend verhaal!

De schoonmaakmiddelen die wij wel gebruiken zijn gebaseerd op het probiotica concept!

Probiotica producten bestaan uit een uitgekiende mix van veilige en goed afbreekbare oppervlakte actieve stoffen in combinatie met biologische componenten. Deze oppervlakte actieve stoffen zorgen voor een snel schoonmaakresultaat, precies wat u mag verwachten van kwaliteitsproducten. De biologische componenten zorgen voor een extra aanpak voor langere tijd. Deze componenten maken enzymen aan die bewezen effectief zijn tegen eiwitten, koolhydraten, vetten en niet te vergeten ongewenste geurtjes. Door de toevoeging van deze componenten kan het aandeel oppervlakte actieve stoffen worden beperkt, hetgeen vooral het milieu ten goede komt. Probiotica producten vallen daarom onder de categorie microbiologische reinigingsmiddelen.

Wilt u meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid, de microvezel-methode of over het probiotica concept; bel of mail ons gerust en wij nemen de tijd om u uitgebreid te informeren! 

 

 

 
Opbellen
E-mail